BeSafe iZi Modular ISOfix Base

ISOfix base for bruk sammen med BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size eller BeSafe iZi Modular (RF) X1 i-Size. 

Premium bilstolbase med tydelige indikatorer for fastmontering, både visuelt og med lyd. Justerbar benplass, rask og enkel installasjon på en trygg måte. 

Les merShow less
kr 2,499.00
Leveringstid 3-6 virkedager
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Rask og enkel montering i bilen

Basen festes enkelt på ISOfix festene i bilen. Tydelige indikatorer, både visuelt og med lyd, viser når basen er korrekt montert. BeSafe iZi Modular i-Size basen tilbyr også justerbar benplass ved å bruke den justerbare frontbøylen og ISOfix armene.

Rask ISOfix-montering på kun tre steg

Passer alle versjoner av BeSafe iZi Go Modular-baby-bilstoler og iZi Modular-småbarns-bilstoler:

– BeSafe iZi Go Modular i-Size
– BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
– iZi Modular (RF) i-Size
– iZi Modular (RF) X1 i-Size

Flyttes enkelt mellom ulike biler

Siden ISOfix-basen er separat fra stolskallet, kan du raskt flytte bilbarnestolen og basen mellom ulike biler. Om familien din benytter flere ulike biler i løpet av dagen, kan dere gjøre hverdagsrutinene enda enklere ved å ha en ISOfix-base i hver bil. Slik behøver du kun å flytte stolskallet mellom basene – og det tar bare noen sekunder.

Merk at frontbøylen som skal brukes med iZi Modular-småbarns-bilstolen er inkludert med småbarns-bilstolen. Om du ønsker å ha en ekstra base i en annen bil, er frontbøylen for denne ekstra basen tilgjengelig som tilbehør.

Les merShow less
Produktdetaljer
11009877-Std
Sist vist
kr 2,499.00
ISOfix base for bruk sammen med BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size eller BeSafe iZi Modular (RF) X1 i-Size.  Premium bilstolbase med tydelige indikatorer for fastmontering, både visuelt og med lyd. Justerbar benplass,...
7 andre produkter i samme kategori:
kr 2,499.00
Testvinner hos NAF 2021! Bilstol for baby som innehar de nyeste og mest moderne sikkerhetsfunksjonene. Bilstolen er det første setet i det populære iZi Modular-konseptet som består av en baby-bilstol, en...
kr 429.00
Bilbelte for gravide. For bruk fra andre måned av svangerskapet. Monteres enkelt i bilens 3-punkts sikkerhetssele. 
kr 649.00
BeSafe Tablet & Seat Cover er et beskyttelsestrekk for bilseter med integrert nettbrettholder. Blant de tryggeste måtene ditt barn kan bruke nettbrett under kjøring, samtidig som du beskytter bilens seter. 
kr 3,495.00
Sikker og fleksibel stol for de største barna. Bilstolen er egnet for barn mellom 100cm og 150cm. Komfortabel og praktisk modell som gir god plass i bilens bakseter.   

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.