GLOSS FACTORY WASH & WAX

3 liter bilshampo med carnaubavoks. Drøy i bruk - mye for pengene!

Les merShow less
kr 149.00
Leveringstid 2-4 virkedager
Beskrivelse

Gloss Factory Wash & Wax er en mild og skånsom bøttesåpe, som gir god glid ved bruk. Den er effektiv mot veistøv, trafikkfilm og generelt smuss, samtidig som den er helt trygg for plast og gummilister. Perfekt for vedlikeholdsvask.

Gloss Factory Wash & Wax dufter av frisk sitron og gjør hele vaskeopplevelsen bedre. Bøttesåpen er svært skånsom mot eksisterende voks/beskyttelse og legger igjen et tynt lag ekte karnaubavoks for ytterligere beskyttelse og glans. Gloss Factory Wash & Wax er en god bøttesåpe som er perfekt til bruk sammen med vaskehanske eller svamp, for en effektiv og skånsom vask.

 

Dette er en mild bilshampo med voks, som er laget for å utføre en mild håndvask og legge igjen beskyttelse etter bruk. Noe som er perfekt for å vedlikeholde allerede voks/forsegling som ligger på lakken. Dette er en god bøttesåpe for deg som ønsker å ivareta og ikke vaske bort den beskyttelsen du har på bilen fra før. Såpen er helt trygg for cromlister, pakninger og andre "ømtåelige" materialer på bilen". 

 

Gloss Factory Wash & Wax tar hensyn til miljøet, med at den er bilogisk nedbrytbar og at den leveres i en emballasje som gir inntil 65% mindre avfall. Plassbesparing under frakt utgjør også mindre transportforurensning. Den smarte helletuten gjør det også enklere å dosere såpen, uten svinn.  

 

Det er ikke alltid like enkelt å finne en voksshampo som Gloss Factory Wash & Wax, som både er mild, men allikevel fjerner smuss og skitt effektivt og ikke minst legger igjen en hinne av ekte karnaubavoks. Man kan ikke la være å nevne det utrolig flotte skummet såpen produserer og den gode gliden den gir mot overflaten.

 

Vi elsker å gi bilen en god håndvask og spesielt med en mild voksshampo som er ypperlig til å fjerne urenheter og legger igjen karnauba voksbeskyttelse til slutt. Definitivt den beste bilsåpen for deg som liker å ta vare på bilen, men også for deg som ønsker noe raskt og effektivt til å vaske bilen med.

 

Blandingsforhold er 80ml på 10L vann i vaskebøtte.

Les merShow less
Produktdetaljer
CFWW3L
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00
Polar Blaster er en robust og solid skumkanon med justerbar dyse. Den har bred og stødig flaske med stor åpning for enkel blanding av polarprodukt og vann. Gir optimal utnyttelse av alle Polar-produktene. Den gjør...
kr 699.00
Meget praktisk skistativ som passer de fleste takstativ. Låsbart stativ i meget bra finish. Mye for pengene, og et godt valg for deg meg eksisterende takstativ på bilen og til bruk for opplasting av ski og/eller...
kr 2,699.00
Komplett takstativ til din bil. Ved bestilling opplyser du enkelt bilens registreringsnummer, samt at du velger hvilken taktype din bil har (se bilder). Deretter vil vi forsyne deg med riktig bredde på takstenger og...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.