SONAX XTREME INTERIØR SHAMPOO

Kraftig interiørshampoo fra Sonax, 500ml. 

Les merShow less
kr 179.00
Leveringstid 2-4 virkedager
Merke:
Beskrivelse

Spesielt utviklet for interiøret i bilen. Den kraftige formelen gir en intens hygiene og nøytraliserer ubehagelige lukt. Selv vanskelige flekker på innvendige detaljer, plastlister, polstrede seter, takforing etc. fjernes forsiktig, men effektivt. Den er helt trygt å bruke på tekstil, skinn, plast og vinyl.

 

Sonax Xtreme Interior Shampoo inneholder også en odøreliminator som tar knekken på lukt på molekylnivå. Kilden til lukten blir eliminert, og du sitter kun igjen med en lykt av friskt, rent interiør.

Les merShow less
Produktdetaljer
03052
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,999.00
Svært kraftig led bar fra Lightstorm. E-merket og godkjent for bruk på offentlig vei. Stilig design med mørktonet glass og hele 25.200 lumen. Osram CSHP led-teknologi. 
kr 6,499.00
Nyhet for 2022. 7" rund lampe som kombinerer karakteristisk high-end produktdesign, med overlegen lysytelse og byggekvalitet som symboliserer Lazer Lamps-navnet. 32 høyeffekts-LED-er som representerer et meget kraftig...
kr 999.00
Polar Blaster er en robust og solid skumkanon med justerbar dyse. Den har bred og stødig flaske med stor åpning for enkel blanding av polarprodukt og vann. Gir optimal utnyttelse av alle Polar-produktene. Den gjør...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.