GLOSS FACTORY TØRKEHÅNDKLE

Superabsorberende tørkehåndkle fra Gloss Factory. Perfekt for bruk på bil og andre kjøretøy!

Les merShow less
kr 149.00
Leveringstid 2-4 virkedager
Beskrivelse

Gloss Factory Tørkehåndkle er et super absorberende tørkehåndkle for bil, båt, MC og andre kjøretøy. 


Gloss Factory Tørkehåndkle er som et håndkle til bilen din! Det måler hele 85cm x 60cm, og har en enestående 80/20 blanding av polyester og polyamid. Mikrofiberens vekt er på hele 350 g/m², noe som gjør det til et tett, tykt håndkle!

 

Gloss Factory Tørkehåndkle tykke, tettvevde mikrofiber gir et lukseriøst tørkehåndkle tross den rimelige prisen. Gloss Factory Tørkehåndkle er perfekt for å tørke bil. Ikke bare fordi det har en enorm oppsugingsevne, men fordi det har en side med ekstra dype løkker i vevestrukturen, som gjør at eventuelt smuss som ligger på bilen ikke blir dratt utover.

 

Du kan bruke begge sider av Gloss Factory Tørkehåndkle når du tørker bilen, men hvis du er en "finesmecker" og vil ha det perfekte resultatet, skal du først tørke med siden som har store løkker (den myke siden) og deretter tørke med siden som har fast vevestruktur. dette for å oppnå maksimal glans etter tørking av bilen.

Et annet utmerket trekk ved dette håndkleet er "silkekanten.  En silkelignende polyester sateng er sydd rundt kantene for å dekke sømmen og kantene av håndkleet. Denne stripen av myk sateng er like myk som resten av håndkleet og forhindrer at sømmen lager mikroiper under tørking.

Labelen som er sydd inn i båndet, er enkel å rive av. Vi anbefaler at du river denne av før du bruker håndkleet. Alt for å sitte igjen med et så skånsom tørkehåndkle som mulig.

Gloss Factory Tørkehåndkle kan du vaske på 60 °C. Vi anbefaler at du bruker flytende vaskemiddel for mikrofiber og ungår bruk av skyllemiddel.

Les merShow less
Produktdetaljer
18005
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 119.00
God bilshampo fra Sonax som regnjør raskt og effektiv og samtidig er meget skånsom mot lakken og overflaten forøvrig. Gir et mykt skum selv med kaldt vann!
kr 999.00
Polar Blaster er en robust og solid skumkanon med justerbar dyse. Den har bred og stødig flaske med stor åpning for enkel blanding av polarprodukt og vann. Gir optimal utnyttelse av alle Polar-produktene. Den gjør...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.