GLOSS FACTORY FELG- OG DEKKRENS

Alkalisk og meget effektiv felg og dekkrens. 

Les merShow less
kr 189.00
Leveringstid 2-4 virkedager
Relaterte produkter
Beskrivelse

Gloss Factory har laget en felg og dekkrens som ikke bare er utrolig effektiv på felgene men også rengjør dekksidene i dybden. Denne felg og dekkrensen fjerner selv den vanskeligste gulningen på felgene samtidig som den er utrolig skånsom grunnet den ikke inneholder syre.

 

Produktet er også laget for å rengjøre dekksidene ekstremt effektivt. Spray rikelig på dekksidene og bruk en børste til å hjelpe. Du vil umiddelbart se at du fjerner den brune hinnen på dekket. Gjør dette frem til skummet du skaper ikke blir brunt og du har rene dekksider

På grunn av at Gloss Factory Felg og Dekkrens ikke inneholder syre kan du bruke denne ofte når du rengjør felgene uten å være redd for å skade noe. Effektivt, skånsomt og økonomisk som konsentrat.

Gloss Factory Felg og Dekkrens er klar til bruk, men kan med fordel blandes helt opp til 1:10, avhengig av grad av skitt. Som oftest vil du faktisk oppdage at den har best effekt når du blander 1:5 - 1:10, noe som også gjør den svært prisgunstig.

 

Er felger og/eller dekkside svært skitne bruker du den 1:1 eller i de mest ekstreme tilfellene ren, rett fra flasken.

Les merShow less
Produktdetaljer
GFFD1000
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00
Polar Blaster er en robust og solid skumkanon med justerbar dyse. Den har bred og stødig flaske med stor åpning for enkel blanding av polarprodukt og vann. Gir optimal utnyttelse av alle Polar-produktene. Den gjør...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.