SONAX GLASSRENS 500ml

Skånsom og effektiv glass- og vindusrens fra anerkjente Sonax. 

Les merShow less
kr 119.00
Leveringstid 2-4 virkedager
Merke:
Beskrivelse

Skånsom, men effektiv vindusrens som fjerner smuss og gir glans. Helt ammoniakkfri og skånsom mot hele bilens ytre, interiør og gummipakninger.

 

Sonax Glassrens er et svært anerkjent høyeffektivt rengjøringsmiddel til glass. Fjerner også forurensing fra trær på lakk og glass. Sonax Glassrens er dessuten en av våre favoritter til clayspøring når du bruker claysvamp eller clayklut. Kombinasjonen av den høye smøre effekten som gjør at clay glir friksjonsfritt over lakken, med renseeffekten som løser opp insektrester og selvje fra trær, gjør denne uovervinnelig som claysmøremiddel.

 

Sonax Glassrens er skånsomt mot miljøet, inneholder ikke ammoniakk eller løsemidler som kan skade lakk og pleksiglass. Fjerner smuss, insekter, nikotin og oljefilm fra bilruter, vinduspussere og bilfronter. Passer også utmerket i hjemmet til vinduer og speil, samt som universalrengjøringsmiddel.

Tips

Bruk alltid Sonax Glassrens på vindusviskerne når du vasker bil. Spray rikelig med Sonax Glassrens inn i en mikrofiberklut eller vinduspapir og vask vindusviskeren grundig. Dette vil bedre utsyn ved at du fjerner rester etter salt, insekter, asfalt og annen skit som baker seg fast i vindusviskerne.

Les merShow less
Produktdetaljer
03925
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00
Polar Blaster er en robust og solid skumkanon med justerbar dyse. Den har bred og stødig flaske med stor åpning for enkel blanding av polarprodukt og vann. Gir optimal utnyttelse av alle Polar-produktene. Den gjør...
kr 119.00
God bilshampo fra Sonax som regnjør raskt og effektiv og samtidig er meget skånsom mot lakken og overflaten forøvrig. Gir et mykt skum selv med kaldt vann!

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.