BeSafe Belt Guard

Med sin optimale internbelte-støtte, holder Belt Guard barnet ditt trygt i småbarns-bilstolen fra BeSafe.

BeSafe Belt Guard holder skulderbeltene trygt sammen, og hindrer små Houdini-er fra å vri seg ut av internbeltene i bilbarnestolen sin

Les merShow less
kr 159.00
Leveringstid 3-6 virkedager
Merke:
Beskrivelse

Belt Guard er et viktig produkt, siden alle barn på et eller annet tidspunkt vil komme i en fase der de tester sine egne grenser – og for noen av barna betyr dette at de prøver å vri seg ut av internbeltene i bilbarnestolen, uansett hvor godt foreldrene har strammet disse.

  • Kan enkelt åpnes med ett håndgrep.
  • Kan være permanent festet til bilbarnestolen, noe som gjør det enkelt og raskt å feste barnet.

BeSafe Belt Guard er, selvsagt, kollisjonstestet i et anerkjent testinstitutt, og tilfredsstiller de strenge kravene i UN R129. Siden den monteres permanent på skulderpolstringene, gjør Belt Guard det enkelt og ukomplisert å feste barnet i bilbarnestolen, og den kan brukes med alle BeSafes småbarnsstoler.

Den patenterte designen i denne løsningen gjør det mulig å lukke og å åpne Belt Guard med én bevegelse, og gjør det dermed mulig å raskt få barnet ut av bilbarnestolen i alle situasjoner.

Med dette gir BeSafe Belt Guard foreldre en funksjonell og gjennomprøvd løsning så de kan være sikre på at deres små utbryter-artister holdes trygt på plass av bilbarnestolens internbelter, til enhver tid.

  • UN R129-godkjent.
  • Er ikke nødvendig å justere i høyden når barnet vokser.
  • Enkel og åpne/lukke når beltene er løse.
  • Bare kompatibelt med småbarnsstoler fra BeSafe.
  • Kollisjonstestet.
Les merShow less
Produktdetaljer
10020916
Sist vist
kr 159.00
Med sin optimale internbelte-støtte, holder Belt Guard barnet ditt trygt i småbarns-bilstolen fra BeSafe. BeSafe Belt Guard holder skulderbeltene trygt sammen, og hindrer små Houdini-er fra å vri seg ut av...
12 andre produkter i samme kategori:
kr 2,899.00
Testvinner hos NAF 2021! Bilstol for baby som innehar de nyeste og mest moderne sikkerhetsfunksjonene. Bilstolen er det første setet i det populære iZi Modular-konseptet som består av en baby-bilstol, en...
kr 2,499.00
ISOfix base for bruk sammen med BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size eller BeSafe iZi Modular (RF) X1 i-Size.  Premium bilstolbase med tydelige indikatorer for fastmontering, både visuelt og med lyd. Justerbar benplass,...
kr 319.00
Oppgradert versjon av det velkjente babyspeilet fra BeSafe. Gjør det mulig for deg å ha kontakt med ditt bakovervendte barn både i dagslys og i mørket. Fjernkontroll styrer enkelt det innebygde lyset i speilet. 
kr 429.00
Bilbelte for gravide. For bruk fra andre måned av svangerskapet. Monteres enkelt i bilens 3-punkts sikkerhetssele. 
kr 649.00
BeSafe Tablet & Seat Cover er et beskyttelsestrekk for bilseter med integrert nettbrettholder. Blant de tryggeste måtene ditt barn kan bruke nettbrett under kjøring, samtidig som du beskytter bilens seter. 
kr 299.00
Tradisjonell barnepute til barn. Komfortabel pute med base i plast, sidestøtte/belteføring. Avtagbart trekk som kan vaskes ved 30 grader. Godkjent klasse 2/3 ECE R44-04 og E13.  Vektklasse: 15-36kg, ca 4-12 år. 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.